IZBACUJE SVE OTROVE I STRES IZ VAŠEG ORGANIZMA ZA SAMO 24 SATA – Balkanika News

IZBACUJE SVE OTROVE I STRES IZ VAŠEG ORGANIZMA ZA SAMO 24 SATA

Ovaj prirodni lijek  će izbaciti iz vašeg  organizma  višak soli i masnoće, ali i osloboditi će vas od stresa i hroničnog umora. 

Pored ovog lijeka potrebno je zdravo se hraniti, izbjegavati pića sa štetnim dodatcima.

Osobe koje ne konzumiraju vino ili alkohol mogu da piju prirodne sokove od grožđa, višnje i slično.

grozdje

Sastojci: 12 čehnića bijelog luka i 0,5 litara crnog vina.

Priprema: Očistiti bijeli luk , ustitniti ga i staviti u staklenu bocu. Dodati vino i dobro zatvoriti. Čuvati na svjetlosti 14 dana i svakog dana promućkati par  puta.

Poslije 14 dana, procijediti napitak i presuti u drugu staklenu bocu. Uzimajte po jednu malu  kašiku  tri puta dnevno jedan mjesec dana.

Napomena: Ovo je veoma  jak lijek i zato ga primjenjujte sa pauzom od pola godine  između 2 tretmana, znači samo dva puta godišnje. Prvi rezultati se vide poslije  24 sata.

Paracelsus,  švicarski liječnik iz 16. stoljeća je  rekao: “Vino je hrana, lijek i otrov – samo je pitanje doze.”

Kao i bilo koja hrana ili piće, velike doze vina mogu biti štetne za naše zdravlje ali umjerene doze nam mogu biti i jako korisne.

 

Crna vina  sadrže antioksidante, koji pomažu tijelu da pojača imunitet , da postane otpornije na rak i kardiovaskularne bolesti. Najbolja vina za zdravlje su suha crna vina.

Crno vino je složen proizvod koji sadrži nekoliko hiljada hemijskih spojeva. Molekula koju stvarno  vrijedi izdvojiti  zove se resveratrol, ima brojne pozitivne učinke na kardiovaskularni sistem, ističući ograničavanje stvaranja krvnih ugrušaka koji mogu začepiti krvne žile.

 

 

loading...

Slični postovi:

Comments

comments