DARA BUBAMARA NE PRESTAJE DA OBJAVLJUJE FOTOGRAFIJE I VIDEA: Još jedna fotka na Instagramu iz OGROMNOG kreveta, a navući će GNJEV mnogih kad vide kako je sebe PREDSTAVILA (VIDEO) – Balkanika News

DARA BUBAMARA NE PRESTAJE DA OBJAVLJUJE FOTOGRAFIJE I VIDEA: Još jedna fotka na Instagramu iz OGROMNOG kreveta, a navući će GNJEV mnogih kad vide kako je sebe PREDSTAVILA (VIDEO)

Pjevačica Dara Bubamara opet  je u  centru afere kada je  dakle sama, kako ona govori   greškom, na  svom Istagramu podijelila  video u kojem  je  ona u eksplicitnim pozama, a u jednom momentu  se perverzno  igra sa seksualnim pomagalima.

Iako je ona taj video  vrlo brzo sklonila sa ove društvene mreže, njeni brojni  pratioci su u tok kratkom vremenskom roku  uspjeli da skinu taj  video kao  i da ga sačuvaju.

Ali , Dara se nije puno potresla, pa  tako ona od  ranog jutra objavljuje brojne  videe i fotke  iz svog  doma u Novom Sadu to jest  kako pije kafu,  ali isto tako tu nije izostao i ogromni  bračni krevet.

Zadnji  video je brojne baš iznenadio jer jesvi znamo da je  ona sebe predstavila isto  kao nekog  anđela sa orealom.

Vaše mišljenje o Dari i ovom njenom videu i tim  brojnim fotografijama pišite nam dolje u komentar ,čitajte nas i dalje , želimo vam ugodan dan.

loading...

Slični postovi:

Comments

comments