REPER PRONOSAO JAKNU SA LIKOM HALLE BERRY: DA LI JE NA POMOLU NOVA LJUBAV? | BALKANIKA INFO
admin 20 Aprila, 2019

Odavno je poznato da su javne ličnosti glavni “krivci” jer se određene kombinacije odjeće u kojima se pojavljuju na raznim događajima uskoro pretvaraju u prave modne trendove. Jedan od onih koji često brinu o medijima je američki reper Drake, koji je unatoč modernom stilu prepoznatljiv već godinama, ponekad zna da je iznenađena nekom provokativnom kombinacijom odjeće. Veliki obožavatelj modnih marki poput Briona i Toma Forda pojavio se prošlog vikenda na zabavi u Londonu obučenoj u kožnu crnu jaknu s plavim detaljima na rukavima. Ipak, ono što su mnogi mogli primijetiti bila je leđa njegove jakne, u kojoj je glumica Halle Berry.

Naime, iako je to jedan od modela marke “Mowalola” britansko-nigerijskog dizajnera Mowalola Ogunlesija, mnogi su bili iznenađeni “figurom izbora” koja je bila na poleđini njegove jakne. Drake je oduvijek bio poznat kao netko tko voli eksperimentirati s odjećom različitih dizajnera, a prvi put se glazbenik pojavio u dizajnerskom ormaru.

Bilo da se radi o “probijanju” javnog mnijenja, suosjećanja ili slučajnosti, u svakom slučaju, ovo modno putovanje poznatog repera postalo je oduševljeno obožavateljima koje je volio, kako dizajnom, tako i “modelom” na kojem je bio njegov ormar.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...