EKSKLUZIVNA ISPOVEST Zvonka Grujiča, menadžera Šabana Šaulića: Šaban je pored Cuce imao milion žena | BALKANIKA INFO
admin 21 Aprila, 2019

Zvonko Grujić, pokojni direktor pokojnog Šabana Šaulića, kaže da je ime kralja ostalo bez mrlje, jer je njegova udovica Gordan bila zadužena za vlasnike prostorija koji su do 2021. godine uplatili uplate unaprijed, sav novac je vraćen.

„Kada dođem u Srbiju, otići ću kod Gocea da vas vidim i razgovaram, i naravno, posetit ću grobnicu mog velikog prijatelja, Šabana. Ne znam zašto svi pričaju i pišu loše o Goti kada je žena zmaja! Da li znate da smo se svi vratili u evro za vlasnike klubova koji su novac dali unapred ?! Sav novac je plaćen. Ubrzo nakon sahrane mi smo je regulisali i sada nikome nismo dužni. Postavio sam Šabana na te koncerte i on je uzeo sav novac unaprijed. Shabanu se nikada nije desilo da ostane upražnjeno mjesto, uvijek punjenje sve do posljednjeg mjesta “, kaže Zvonko, i nastavlja:„ Mnogo mi je pomogao u karijeri i bio je najbolji čovjek kojeg sam ikada sreo u životu. Imali smo neke naše tajne i drugu vrstu komunikacije, nemam to sa drugim pevačima. Nikada neću zaboraviti sve što je učinio za mene! Dakle, da li znate da imam sve što sam u životu postigao, i da sam mnogo postigao, dugujem mu?! Samo zato što sam počeo da radim sa njim pre 17 godina.

Zvonko, koji je danas poznati i cijenjen menadžer u Austriji, radi sa mnogim pjevačima, ali za Šabana, koji je bio njegov pravi prijatelj, on ima samo riječi hvale. Njemu je kralj narodne muzike povjerio sebe i kada je napisao testament.

Shaban je napisao testament prije tri ili četiri godine, a onda sam znao da je sve ostavio svojoj djeci i njegovoj ženi. Pa, ko će još biti sa porodicom. Najviše je voleo svoju porodicu, volio je decu i Gocu. Ona je veliki čovek, prava dama. Da nije bio Goce, Saban bi potrošio sav novac. Volio je pjevati, jednostavno nije volio putovati i čekati aerodrom. Dok je jahao i provodio vrijeme u baru, Goca se brinula o djeci. Dakle, sva trojica su završili srednje škole, i to su sve njene zasluge. Goca je pametna žena, obrazovana. Ignorisala je Cucua. Znala je sve, ali nije vidjela pravila, nije ga bilo briga. Goca nije ulazio u to s kim je bio Shaban. Pa, imao je milion žena pored Cucea! Goca je gledala djecu i brinula se za sve njih. Kao par, ona i Shaban su odlično radili. Mogu da ti kažem sve najbolje za nju. Ma je ​​za cijelu obitelj, Saulić, “kaže Zvonko, i osvrće se na Robertovog izvanbračnog sina, kojeg je Shaban doveo u Austriju:„ Robert je isto pomogao. Pored toga što mu je napravio kuću, on je doveo Beč do posla, ali nije želio da radi. Vi znate da na Zapadu – to mora biti učinjeno, nema drugog, niko neće hteti da vam ukrade novac. Ne možete doći u Beč što prije možete, ali Robert je to želio. Shaban nije mogao da ode na posao. Nije lako nikome raditi, ali šta ćete učiniti? “

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...