Istopite kilograme uz pomoć banana dijete | BALKANIKA INFO
admin 21 Aprila, 2019

Ova hit dijeta postaje sve popularnija, a njezino je osnovno pravilo jesti banane sa čašom ili dvije čaše mlake vode za doručak. Za doručak je potrebna jedna banana, a maksimalna dopuštena količina je četiri banane svakog jutra.

Ostala jela trebaju biti lagana, manja i češća. Ne postoje posebno stroga pravila za ostatak dijete u danu. Jedite normalan ručak i večeru, ali nemojte pretjerivati!

Izvorna prehrana od banane održava se sedam do dvanaest dana. Dopušteno je piti neoprano čaj ili kavu povremeno, ali se preporuča izbjegavati ih dok držite dijete. Važno je da morate izbaciti alkohol. Ako ne možete bez slatkiša, jesti malo crne čokolade, ne kasnije od 15 sati.

Ako volite slane grickalice, pripremite kokice s minimalnim uljima i soli. Jedite posljednji obrok oko 20 sati, iako bi bilo idealno ne jesti nakon 18 sati. Ako nakon preporučenog vremena osjetite glad, jedite komad svježeg voća, ali budite sigurni da vas ne navuče u naviku!

Glatko s bananama i đumbirom (sastojci)

2 žličice lana

150 g borovnica

1 banana

1 žličica ribanog đumbira, špinata i spužve za vodu.

Stavite sve sastojke u miješalicu i dobro promiješajte. Ova brza i jednostavna krema bogata je vlaknima, proteinima i hranjivim tvarima.

 

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...