Jela bijeli luk svaki dan na prazan stomak: Evo šta joj se desilo s organizmom | BALKANIKA INFO
admin 21 Aprila, 2019

Jedan od najmoćnijih boraca za vaše zdravlje je zasigurno bijeli luk, a njegova konzumacija na prazan želudac čini čuda organizmu koji ne možete ni zamisliti.

Češnjak je snažan antibiotik i antioksidans, tako da štiti vaš želudac od infekcija i bolesti.

Jedna žena koja je imala problema s visokim tlakom jela ju je svaki dan prije obroka, jer u želucu nije bilo ništa što bi miješalo i asimiliralo hranjive tvari u bijeloj luci. To je bio najlakši i najsigurniji način za održavanje krvnog tlaka pod kontrolom.

Najbolje je da ga uzimate jednom dnevno, a nema nuspojava kao kod različitih lijekova.

Infekcije bilo koje vrste mogu se spriječiti i izliječiti bijelim lukom. Oni koji pate od artritisa mogu imati ogromne koristi od luka. Konzumiranje bijelog luka uz prazan želudac ne samo da će vam pomoći u borbi protiv artritičnih simptoma, nego i bolova povezanih s njim.

Ova čudesna biljka čuva vas na udaljenosti od infekcija, gljivica, bradavica, bakterija i svih drugih bakterijskih infekcija. U slučaju da ste već žrtva nekih od ovih infekcija, uzmite češnjak jednom dnevno i osjećat ćete se puno bolje u roku od nekoliko dana. Slab imunološki sustav danas je česta pojava.

Zbog pada imunološkog sustava često se javljaju prehlade, gripa, nazalne alergije i ozbiljnije bolesti. Kada je vaš imunološki sustav jak, on vas može zaštititi.

Luk vam daje snagu. Jedan bijeli češnjak ima 12 mg kalija, 5 mg kalcija i 100 spojeva sumpora. Vrlo korisno za pluća. Pomoći će vam u prevenciji i liječenju dišnih organa. Čak može spriječiti upalu pluća, bronhitis, kongestiju, kašalj i još mnogo toga.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...