Milijan Brkić čestitao Uskrs! Želi li nešto poručiti između redova? | BALKANIKA INFO
admin 21 Aprila, 2019

Potpredsjednik Skupštine i još jedan čovjek HDZ-a Milijan Brkić, koji je danas gurnuo mnoga pitanja, čestitao je uskršnje građane na svom Facebook profilu. U potpunosti prenosimo njegovu najavu:

“[DOBRODOŠLI U VAS I BLAGOSLOVAN USKRS, ČUDOVITI ŽIVOT I ISTINA]

Uskrs označava vjeru u pobjedu života, pobjedu koju je Isus Krist postigao svojim uskrsnućem nakon smrti. Neka Gospodin, molim vas, ako smo već trpeli patnje u Velikom petku sa patnjama uskrsnuća, “poruka kardinala Franje Kuharića uskrsnim vjernicima 1999. godine.

Uskrs je blagdan vjere i nade, ljubavi i mira, istine i pravde. Vrijeme je ono što provodimo s našim voljenim osobama, au našim mislima smo s onima koji danas nisu s nama. Ovo je vrijeme da prepoznamo drugog, okrenemo se, budemo zahvalni i ponizni, i nikada ne zaboravimo da budemo muškarac i činimo dobro.

Uskrs znači vidjeti svjetlo u životima drugih u njihovim životima, i istinski inspiraciju svakome u našim životnim iskušenjima i poziv da poštujemo jedni druge i svako ljudsko dostojanstvo. Razmislite o našoj budućnosti i slijedite naše snove, živimo život ispunjen mirom, dobrotom i vjerom u čovjeka.

Sretan za vas i blagoslovljen Uskrs od “, napisao je Brkić.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...