Novi trend: Preslikavanje fotografije bebinog ultrazvuka na nokat | BALKANIKA INFO
admin 21 Aprila, 2019

Vlasnica Salona za umjetnost noktiju Sarah Clark došla je na ideju da njezine majke šalju slike bebinog ultrazvuka, a ona ih mapira na umjetni gel za nokte i šalje ih, tako da mogu da je pričvrstim.

U životu svakog od nas – majke, postoji jedna posebna osoba. A žene koje se svakodnevno pripremaju za majčinstvo pronalaze nove načine kako bi svijet učinio sretnim vijestima o očekivanju rođenja djeteta.

Slike urednih trudnica koje “zakucaju” slike iz ultrazvuka kruže internetom, piše The Bright Side.

Vlasnica salona za slikanje noktiju Sarah Clarke pokrenula je ultrazvučni preslik za preslikavanje slika na nokte. Nakon što je jedan njezin klijent postavio nokte na Instagram, nije ni osjetila kakve će biti reakcije. Ubrzo nakon toga, umjetnik se morao ispričati stotinama potencijalnih klijenata jer ne bi mogli urediti svoje nokte.

“Šaljemo čavao u lijepu kutiju u kojoj je možete sačuvati kao uspomenu, koju su mnogi tražili”, kaže Sara. Nemojte se ljutiti jer su mnogi došli na ideju kako kopirati beabi ultrazvuk na nokat, a sada internet cirkulira bezbroj fotografija i savjeta o tome kako to učiniti.

A žene koje su izgubile dijete naklonile su se tom trendu, jer, kao što neki od njih pišu na Instagramu, odaju počast svojim anđelima.

– Nakon tri godine i bezbroj pokušaja umjetne oplodnje, moj suprug i ja napokon smo započeli bebu u travnju. Srce mi se slomilo kad sam čuo da moje dijete više ne raste i da se ne razvija, nakon čega sam sljedećeg dana morao pobaciti. Naučio sam kako voljeti bebu koja je bila tako kratka s nama i nastaviti s novom nadom. Malo, obožavam vašu sličicu na noktu i kad god pogledam, moram se smiješiti – žena je napisala na Instagramu.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...