NEKOLIKO DANA PRIJE MOŽDANOG UDARA, TIJELO ŠALJE JASNE ZNAKOVE KOJE SLABO KO PREPOZNAJE! POGLEDAJTE O ČEMU SE RADI… | BALKANIKA INFO
admin 23 Maja, 2019

Jedan veliki i složeni sistem je zapravo naše tijelo koje funkcioniše na veoma jedinstven način koji karakterističan za svakog pojedinca. Ako se pojavi neki problem organizam na njega reaguje nekim vidom reakcije a kada je sve uredu on će funkcionisati po svom ustaljenom sistemu. Tako da čovjek prije udara se može izvući jer mu njegovo tijelo prije nego što ga dobije šalje jasne znakove. Veoma je važno te znakove znati prepoznati i na vrijeme se obratiti ljekaru i stručnim ljudima za pomoć i ujedno negativna dejstva koja mogu oštetiti vaš mozak ćete na taj način brzo smanjiti. Također i posljedice invaliditeta možete na vrijeme sprijačiti ukoliko reagujete pravovremeno.

Nekoliko dana prije samog udara vam se mogu javiti sljedeći simptomi:

Prije nego li dođe do udara i do mjesec dana možete prepoznati ove simptome:

-bit ćete lakomisleni, štucanje, osjećaj nesvjestice, bolovi u cijelom tijelu i slabost. Može se javiti otežano disanje ili napad epilepsije. Ono što se također može javiti jeste promjena vaše ličnosti kao i halucinacije.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...