ČOVJEK SAGRADIO KUĆU O KOJOJ BRUJI INTERNET: Kad vidite kako izgleda NIŠTA VAM NEĆE BIT JASNO! | BALKANIKA INFO
admin 2 Juna, 2019

Kako bi uslikali selfie pred jedinstvenim prebivalištem se zaustavljaju mnogi ljudi, tako da je ova kuća postala prava turistička atrakcija.

Pročitaj još klikom ovdje.

Čini se da domovi koji se nalaze na ovom popisu prkose pravilima gravitacije da sve što ide gore mora pasti dole. Kako bi pokazali da mogu ipak pobjediti gravitaciju mnogi arhitekti su se zaista potrudili.

Unatoč svojoj supruzi koja je smatrala da je ta ideja luda, penzionisani graditelj (65) je sagradio naopaku kuću.

Na razne interesantne ideje kojih se neki ljudi dosjete možemo naići tek ponekad, na njih ne nailazimo tako često.

Nešto zaista fascinantno napravio je čovjek imena Valdevino Miguel de Silva. Ne može proći nezapaženo jer njegova kuća nije kao one klasične, njegova kuća stoji na krovu.

me

Valdevino Miguel de Silva je bivši građevinac koji živi u Brazilu. U realnost je uspio pretvoriti svoju ideju. Naravno, kako to uvijek biva, tako i u njegovom slučaju mnogi su se njegovoj ideji smijali i bili su skeptični.

me1

Baš onakvu kakvu je želio, uspio je i napraviti. Nije želio odustati od svoje ideje. Na slikama možete vidjeti kako zapravo ta kuća izgleda.

On kako kaže je želio biti nešto aktivniji jer je bio u penziji, tako da je odlučio da napravi nešto uzbudljivije i drugačije. Sada je ta kuća postala veoma popularna i prava atrakcija.

me2

On kako kaže da će svako postati popularan ko bude živio u toj kući, iako trenutno tu niko ne živi. Šta vi kažete na osve slike? Šta mislite o njegovoj ideji?

me3

 

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...