CIJENA JOJ SKOČILA, ONESVIJESTIT ĆETE KAD ČUJETE CIFRU: Karleuša naplaćenija zvijezda na estradi, evo koliko zarađuje za jednu noć! | BALKANIKA INFO
admin 6 Juna, 2019

Kada su nastupi u klubovima u pitanju, ubjedljivo najplaćenija domaća muziča zvijezda je Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša, a nedavno cijena joj je “skočila” za nekoliko hiljada eura!

15.000 eura je nova cijena Jeleninog nastupa u klubu, ranije je bio 12.000, čime je postala najplaćenija zvijezda na estradi.

“Cijena Jeleninog nastupa se povećala, a uvijek je ona bila u top 5 najplaćenijih domaćih pjevača. Zavisi kako gde, prije je cijena bila 10.000 ili 12.000 ali sada je skočila na 15.000. Ono što neko pruži na svom nastupu publici a i na prvom mjestu pjesme – utiču na cijenu, a svoj maksimum uvijek daje Jelena”, kaže izvor Telegrafa.

jelena5

(Foto: Instagram)

“Zbog toga što ona u svoje nastupe u klubovima ulaže, zato njeni nastupi malo više koštaju od drugih. Ona nije jedna od onih koja će stati na binu sa svojim bendom i pored toga ne raditi ništa. Svjetla, led ekrani, kostimi, sve to Jelena nudi…”, izjavljuje izvor za Telegraf.

Sinoćnjim nastupom u Portu Jelena je opravdala ovaj status, a za njega su zaposleni rekli kako su karte još prije sedmicu dana rasprodate.

jelena2

(Foto: Instagram)

U beogradskom lokalu pjevačica je napravila pravi spektakl, a i javne ličnosti poput Đorđa Davida, Mire Škorić i Sofije Milošević pratili su taj događaj.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...