Nakon što mu je supruga preminula u njenim stvarima je našao jednu zaključanu kutiju: Kada ju je otvorio i kada je vidio šta je u kutiji od tada više nije mogao da spava (VIDEO/FOTO) | BALKANIKA INFO
admin 7 Juna, 2019

Najčudnije romane nekada piše život i kada shvatite da uopšte ne poznajete onu osobu sa kojom ste proveli svoj cijeli život, ništa nije čudnije od toga, i da ste zapravo živjeli u jednoj velikoj laži.

U crkvi su se upoznali Blejk Raf i Lori Kenedi, poslije su se i vjenčali a kćerku su dobili 2008. godine.

U početku je sve bilo sjajno, međutim kasnije se desilo nešto što je njihov brak totalno razorilo.

Zato što iz nekog razloga Lori nikada nisu prihvatali iz Blejkove porodice i ona nije dopuštala da njihova kćerka provodi sa njima vrijeme, tako da je nizbrdo sve krenulo od tog trenutka, njihov brak se bespovratno raspadao iako su pokušavali i sa bračnim savjetnicima, poslije svega 2 godine u braku oni su se razveli.

Kada je Lori imala 42 godine, na Božić 2010. godine, nedaleko od Blejkove kuće pronađena je mrtva u svome autu, držala je pištolj u rukama i na sebi imala ranu na glavi.

Blejka i njegovu cijelu porodicu mnogo je potreslo njeno samoubistvo, nakon sahrane Blejk je došao u posjed pojedinih stvari njegove bišve žene, u pitanju je bila jedna zaključana kutija…

Blejk je ostao u čudu kada je otvorio kutiju, u njoj je našao nekolicinu lažnih ličnih karata, Lorina slika se nalazila na svakoj od njih, pored toga u kutiji je našao i oproštajna pisma.

Shvatio je da o svojoj bivšoj supruzi ne zna ništa, te su ti dokumenti za njega bili velika misterija, nakon što je to sve pokazao policiji, nju su zaveli kao nepoznatu osobu.

Pravo ime njegove bivše žene bilo je Kimberli Meklin, kako je Blejk saznao, ona je sa 17 godina pobjegla od kuće, a njeni biološki roditelji su to potvrdili, zbog zlostavljanja od strane očuha je pobjegla od kuće.

Ono što Blejka i danas kopka jeste pitanje šta je zapravo bio razlog mijenjanja identiteta i šta se to zaista desilo prije 17 godina.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...