ONO ŠTO JE PREŽIVJELA PRIJE DVADESET GODINA ZAUVIJEK JOJ JE PROMJENILO ŽIVOT: Lepa Brena se otvorila i drhtavog glasa ispričala najveću tragediju svog života | BALKANIKA INFO
admin 10 Juna, 2019

Prije devetnaest godina strašnu tragediju je doživjela Lepa Brena, nakon što je kidnapovan njen Stefan. Sa bolom i tugom u glasu danas o tome govori, ali odlučila je i otkriti kako su te strašne momente prebrodili kao porodica.

stefan-i-brena

-O teškim stvarima u životu treba pričati, to sam shvatila, na taj način izbacimo sve negativno iz sebe. Probleme ne treba stavljati pod tepih. Ništa bolnije i strašnije mi se nije desilo za cijeli život. Razne metode smo koristili kako bi se u psihičku normalu vratili kao porodica. Jako je teško vratiti se u normalu kada se psiha naruši, dok u današnjoj medicini možete zamijeniti mnogo toga. Molila sam se za to da moje dijete nema psihičkih problema kada nam se vrati. Ne biste se dobro osjećali kada bih pričala u detalje o tome, toj priči nema kraja, ježili biste se i plakali. Ta rana je zašivena. Ali bol koja je ostala u nama je duševna a za nju lijek ne postoji. Kada bi čovjek dopustio da ga bol savlada i samo o nekim teškim trenucima razmišljao, skrenuo bi s puta. Plakao bi po cijeli dan. Što je moje dijete pored nas, srećni smo i Boba i ja i cijela porodica, što je uspio izrasti u plemenitog i dobrog momka koji je u pjevanju uspješan i bavi se muzikom. – rekla je Brena.

lepa-brena-facebook-16
lepa-brena-promocija-filma-mondo-goran-sivacki-33


brena
loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...