U RIJECI VRBAS U BANJA LUCI UŽAS: VIDIO JE DA SE NEŠTO MIČE U VODI, A KADA JE PRIŠAO, VIDIO JE NEŠTO ŠTO NIKADA NEĆE MOĆI ZABORAVITI | BALKANIKA INFO
admin 11 Juna, 2019

Na rijeci Vrbas, koja se inače nalazi u Banja Luci, nevjerovatna scena se desila. Pored rijeke, kao i svakog dana, prolazio je jedan muškarac. Da se nešto miče u vodi primjetio je dok je prolazio. Prvobitno mu i nije bilo jasno šta se to zapravo miče u vodi ali kako je sve bliže prilazio učinilo mu se da se radi o bespomoćnom psu.

Vidio je da je pas vezan kablovima, kada mu je bliže prišao, vidno se borio za svoj život. Skroz mu je prišao sa namjerom da ga spasi. Ovog vezanog psa, hrabri muškarac uspio je spasiti i na taj način ga vratiti u život, a kamerom je neko sve to zabilježio.

Nakon toga muškarac je odlučio da će tog psa udomiti i na taj način se brinuti o njemu. Zaista ne znamo ko bi ovaj strašan monstruozni čin psu mogao uraditi, ali zbog ovoga definitivno će dobiti sve osude. Ovaj muškarac koji ga je spasio zaslužuje sve pohvale. On je tim činom pokazao koliko je on ustvari human i da bi mu se trebao i orden za plemenitost dodijeliti.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu:

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...