JELENINA FOTOGRAFIJA S MATURE: Kad joj vidite haljinu past ćete u nesvijest, a tek ova frizura | BALKANIKA INFO
admin 12 Juna, 2019

Popularna pjevačica Jelena Karleuša je 2013. godine, što je veoma malo poznato javnosti, bila partnerica na maturi jednom od srednjškolaca.

Mnogo Jeleninih fanova se prijavilo na konkurs, a da bi učestvovali u toj nagradnoj igri jedan od uslova bio je i da napišu pismo, u kome je bilo potrebno da objasne zašto bi Jelena trebala baš njima biti pratilja na maturi i zašto vole Jelenu.

“Jelena je imala mogućnost da i sama osjeti duh i atmosferu današnjih srednjškolaca kao također i njihovu sreću, ona je ispunila Danilov najveći san. Sva pažnja je bila usmjerena na nju kada se pojavila u Sava Centru u društvu sretnog dobitnika nagrade, što zapravo i nije čudo.” – govori nam izvor.

“Ono što smo i očekivali bilo je da će opšta pometnja na maturi nastati kada se Jelena pojavi tu, te naravno kada je ona došla odmah se formirao red kako bi se slikali s njom. Zahvaljivala se na komplimentima, pozirala je uz široki osmijeh a i odgovarala na pitanja. Presretan je Danilo bio jer je imao tu čast da mu pratilja bude jedna od najvećih zvijezda na Balkanu”.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...