BEOGRAĐANKA BACILA KĆERKICU KROZ PROZOR, PA SKOČILA U SMRT: Nacrtano rukom djeteta, ovo je posljednja slika koju je objavila Danijela! | BALKANIKA INFO
admin 18 Juna, 2019

Otkrivanjem detalja koji su doveli do dvostrukog zločina dodatno se produbljuje tragedija kojom je Srbija započela sedmicu.

Kako prenosi Alo.rs, prema navodima prvo je vene presjekla majka Danijela R. svojoj kćerki a potom i sebi i bacila pred očevicima sa četvrtog sprata dijete, a nakon toga u smrt i sama skočila.

stan
(Foto: Alo!/Nenad Vujanović/Privatna arhiva)

Vikala je sa terase i zapalila stan u kratkom međuvremenu.

-Svašta je govorila o muškarcima, pričala je kako su žene ugrožene, sa terase je bacila dijete. Uzaludno ju je komšija pokušavao odgovoriti od skoka. I ona je skočila, a tek poslije se vidio dim – ispričao je jedan čovjek.

Da to ne čini molio ju je jedan od komšija a navodno je neko i potrčao da uhvati dijete ali bezuspješno. Kako pričaju očevici kada se i sama bacila nakratko je ostala živa, a u grob je svoju tajnu zauvijek odnijela.

Hospitalizovan je muž Danijele kada je ugledao jezivi prizor i saznao vijesti, on je sada u stanju šoka.

crtez
(Foto: Danijele R., Foto: Facebook)

Iznenađene ali vrlo neprijatno su komšije. Oni tvrde kako su sasvim normalan par bili Dejan i Danijela, jedna žena se prisjetila kako se baš juče igrala sa tom djevojčicom i da se ona često igra u kraju. Kako kažu ljudi Dejan je upravnik zgrade, a u jednoj privatnoj firmi je zaposlen.

Kako pričaju komšije na VMA je radila Danijela a završila je i farmaciju. Sedam godina je u braku sa Dejanom a iz februara 2016. godine datira posljednji javni post koji je bio posvećen kćerkici a kojeg je okačila na svom profilu i star je tri godine. Kćerkica mama i tata su naslikani dječijom rukom na toj slici.

(Alo.rs)

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...