PROCURILO: Evo koliko će novca SAŠA POPOVIĆ dati MARIJI ŠERIFOVIĆ da OSTANE u ZVEZDAMA GRANDA | BALKANIKA INFO
admin 28 Juna, 2019

U “Zvezdama Granda” će Marija Šerifović ostati kao što je to i najavio Saša Popović a 150.000 eura će direktor ove moćne produkcijske kuće morati da izdvoji za njenu vjernost u narednoj sezoni.

Iz “Granda” su demantovali informaciju koja se ranije navodila u medijima o tome da Jelena Karleuša dobija nevjerovatnih 400.000 eura. Ali sasvim pristojan novac od Popovića dobija većina članova žirija.

Foto: Srbija Danas

Sasvim očekivano je da nekoliko hiljada eura zarade po emisiji ako uzmemo u obzir da u jednoj sezoni se snimi oko 40 emisija što traje skoro godinu dana, a svoje kandidate imaju svi u žiriju kojima budu mentori i moraju raditi tokom cijele sedmice sa njima.

-Da li da učestvuje u narednoj sezoni Marija se dugo dvoumila. Na kraju je ona ipak odlučila ostati ali i ne po svaku cijenu. Kada ju je Saša pitao da li će ostati i sljedeće godine ona je odgovorila kako je za nju to previše energije i da ne zna jer to ipak ugrožava njenu karijeru na koju ona želi da usmjeri više pažnje. A iz razloga što su postigli odličnu gledanost Saša je svakako odlučio više platiti članove žirija sljedeće godine.

Foto: Youtube printscreen/Zvezde Granda

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...