IMALA JE 270 KILOGRAMA I NIJE MOGLA DA DIŠE: Danas izgleda kao BOGINJA I MUŠKARCI JOJ SE BACAJU POD NOGE, nećete vjerovati kad je vidite! (FOTO) | BALKANIKA INFO
admin 3 Jula, 2019

Kada se u emisiju prijavila Laura Perez koja je inače iz San Antonia ona je imala kilažu od čak 270 kilograma. Emisija je pod nazivom “My 600-lb life” a ima cilj da ljudi smršaju. Bila je na strogoj dijeti i dobila želučanu premosnicu a na kilaži je zahvaljujući njoj drastično izgubila.

Sada ima izgled kao manekenka a ima 70 godina.

Međutim promjena se nije dopala i njenom suprugu koji je sa njom bio.

On joj je pomagao oko svega i donosio hranu dok je ona imala 270 kilograma. A ta pomoć joj je bila zaista potrebna iz razloga što je bocu sa kiseonikom morala svo vrijeme nositi sa sobom.

Sve gori je njihov odnos postajao kako je ona gubila na težini. On se udaljavao od nje kako je ona postajala samostalnija i mršavija iako je govorio da mu smeta šta to on mora sve uraditi umjesto nje, kada je bio u emisiji.

Sa 270 kilograma je izgledala ovako:

Njena nevjerovatna transformacija se vidi i na fotografijama koje ona svakodnevno objavljuje na svojim društvenim mrežama a ono što je na tim fotografijama zanimljivo jeste da nema više njenog muža.

O tome možete pogledati na sljedećem videu:

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...