BIZARNO: 43-GODIŠNJA SUPRUGA OTKRILA: Otkako smo bebu dobili, moj suprug (16) samo petice dobija | BALKANIKA INFO
admin 19 Jula, 2019

Ono na što danas niko ne obraća pažnju jesu godine. Naravno da ljubav granice ne poznaje, ali danas je sasvim normalno čuti da je naprimjer muškarac mnogo mlađi od svoje žene. Pozornost medija i uopšte javnosti obično privuku ovakvi slučajevi kada je žena starija 3 puta više od svog partnera i ostavi sve u šoku. Mi vam prenosimo priču o ženi koja se udala za momka od samo 16 godina koji još uvijek u školu ide.

Njeno ime je Renata i trenerica je rukometa. Njenog momka Ervina je zavela još kada je imao 13 godina, sve je tada počelo, kada su krenuli da se viđaju i izlaze. Na 22 mjeseca kazne je bila osuđena zbog seksualnog iskorištavanja maloljetnika. Prema njenim riječima Ervin je postao odličan đak, želi što prije završiti školu kako bi mogao porodicu izdržavati a u školi dobija sve same petice.

Oni su skoro dobili i dijete, tačnije kćerku. Ervinova majka je čak 8 godina mlađa od njegove supruge. Prema Renatinim riječima oni žive sasvim normalan život. “U 6 ujutro Ervin ustaje, sprema se i sa vozom ode u školu. Kada se vrati kući zajedno ručamo, ono što sam ja prethodno spremila.”

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...