Puno uspomena: Supruzi SINANA SAKIĆA nudili 100.000 EURA za prodaju kuće, njena odluka SLAMA SRCA! | BALKANIKA INFO
admin 23 Avgusta, 2019

Supruga pokojnog Sinana Sakića, Sabina Sakić, odbila je ponudu od 100.000 eura za njihovu porodičnu kuću u Loznici, a htjeli su je kupiti biznismeni iz Pariza. U svom vlasništvu su fanovi nekadašnjeg člana Južnog vetra po svaku cijenu htjeli imati jednu nekretninu u kojoj je njihov idol živio, s tim su bili spremni i veliku svotu novca da ponude. Međutim za to nije bila porodica zainteresovana.

-Kuću koju je Sabina zajedno sa Sinanom sređivala ne postoji cijena za koju bi prodala. Unikat i sjećanje na njega ta kuća za nju predstavlja. Tu čuva sve njegove nagrade, slike, ploče… Minijaturni muzej je napravila od dnevnog boravka i još jedne prostorije kojem se maksimalno posvetila – otkriva nam izvor i dodaje kako su zaista kupci bili uporni.

-Mjesec dana nakon smrti Sinana, dva starija čovjeka su došla i raspitivala se za kuću. Oni su odlučili da će pričekati iz razloga što je porodica još uvijek bila potrešena zbog tragedije koja ih je snašla. Nakon nekog vremena oni su nastavili da se raspituju sve dok nisu do Sabine lično došli i svoju ponudu joj iznijeli.

Kuću koju je sa svojim pokojnim mužem sagradila, Sabina nije htjela ni da čuje a kamoli da je proda. Ljudima koji su bili jako uporni ona se zahvalila ali bez obzira na sve njena odluka je da ta kuća ostaje u vlasništvu porodice – govori izvor.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...