STRAVA I UŽAS U VRTIĆU! Vaspitačica UGRIZLA bebu iz sve snage pod izgovorom "Da je htjela da je nauči pameti"! Majka doživjela šok kada je vidjela na što joj liči dijete! | BALKANIKA INFO
admin 23 Avgusta, 2019

Za povređivanje djeteta da bi ga kako kaže naučila pameti jer je ugrizao vršnjaka, optužena je Ešli Estes (33), KUTL izvještava.

“Podigla je dijete i ugrizla ga za ruku. Uradila je to kako bi mu dala do znanja da je to bolno”, za Fox 23 je izjavio policajac Džim Varing.

Na mjestu ugriza dječaku se odmah pojavila masnica, a njegova majka koja također radi u vrtiću odmah je to uočila. Nazvala je policiju bez mnogo razmišljanja.

“Nakon tog slučaja majka je došla u stanicu i prijavila vaspitačicu. Kontaktirali smo i druge uposlene kako bi provjerili da li ima svjedoka”, kaže Varing. Priznanje je šokiralo policiju. Estes je rekla kako je to način na koji je njeno dijete naučilo kako drugu djecu ne smije gristi. Priznala je da je to uradila.

“Vjerujete kao roditelj da se o vašem djetetu dobro brinu, da je ono sigurno i da neće biti zlostavljano”, smatra Varen. Estes je optužena za zlostavljanje djeteta i uhapšena. Iz vrtića nisu htjeli dati komentar o ovom slučaju, samo su dali potvrdu kako njihova uposlenica više nije ta vaspitačica, a ona je dobila kauciju u iznosu od 10 hiljada dolara.

 

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...