Njemu su 53 godine, a ona ima samo 19: Imaju intimne odnose više puta sedmično, roditelji su se protivili njihovoj vezi, a onda je ona uradila nešto što niko nije očekivao (VIDEO) | BALKANIKA INFO
admin 2 Septembra, 2019

Riječ je o djevojci porijeklom iz Nebraske, zove se Michaela Metson i ima 19 godina.

Ona se zaljubila u muškarca tako što ga je na mreži upoznala nakon što su se družili nekoliko mjeseci. Naravno tu ne bi bilo ništa sporno da on nije čak trideset i tri godine od nje stariji.

Njegovo ime je William i živi u Kanadi, njih dvoje su bili udaljeni dvije hiljade kilometara jedno od drugog. Nakon višemjesečnog druženja preko mreže Michaela je odlučila da ga posjeti ali to nije htjela reći i svojim roditeljima, ono što je zapravo zanimljivo jeste da je William insistirao na tome da ona upozna svoje roditelje o pravoj istini.

Kada je ona to njima saopštila, oni su očekivano burno reagovali i oduzeli su joj putovnicu. Ipak, nekako je uspjela pronaći način da pobjegne svome dečku.

Oni su danas sretni i baš se ne zanimaju time što drugi misle o njihovoj vezi. Njihov plan jeste da se uskoro vjenčaju.

Danas su sve više uobičajene ovakve pojave gdje su muškarci mnogo stariji od svojih djevojaka, mnogi to osuđuju jer smatraju to neprirodnim.

Ovdje pogledajte njihovu priču:

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...