ZAMJENILA SAM OKO 5.000 BEBA: Medicinska sestra oboljela od raka, pa na samrti iznijela JEZIVO PRIZNANJE (FOTO) | BALKANIKA INFO
admin 2 Septembra, 2019

Na bolničkom krevetu je bivša medicinska sestra, Elizabet Mveva, koja boluje od raka, odlučila da okaje svoje grijehe.

Ona je priznala kako je za vrijeme svog rada u bolnici The University Teaching Hospital u Zambiji, koji je trajao 12 godina, zamjenila skoro 5000 beba iz zabave.

-Znam da ću uskoro da umrem jer imam rak i u terminalnoj sam fazi. Pred Bogom i ljudima kojima sam štetu nanijela želim priznati grijehe. Nemam više šta skrivati, oko 5000 beba sam zamijenila – Elizabet je priznala.

-Iz neke navike i zabave sam to radila. Pred Bogom i svojim Zambijcima znam da sam pogriješila. Nadam se da će mi oprostiti zbog svega što sam toj nedužnoj djeci učinila. Čak sam i kod nekoliko parova prouzrokovala razvod jer su nakon odlaska na DNK analizu otkrili kako djeca nisu njihova – kaže Elizabet.

-Time što su djecu koja nisu bila njihova dojile, prouzrokovala sam patnju mnogim majkama. Zaista mi je žao i ne želim zbog toga da idem u pakao – bila je očajna.

Ona je također rekla kako je tu riječ o djeci rođenoj između 1983. i 1995. godine i zbog toga ukoliko imalo u svoje porijeklo sumnjaju ona ih poziva da se testiraju.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...