Mnogi ne znaju pravo ime pjevačice Jane: Tek kad vidite čime se bavila prije nego je postala pjevačica zanijemit ćete | BALKANIKA INFO
admin 15 Septembra, 2019

O tome ko je Jana ne moramo puno govoriti, jer to svi znaju, riječ je o jednoj veoma popularnoj i traženoj pjevačici. Također još jedan Janin epitet jeste taj da važi za jednu od pjevačica sa najvećim grudima na estradi. Veliki broj nastupa je iza nje ali ono što najviše radi jesu nastupi na svadbama i slavljima.

O tome koliko se novca na tim veseljima zarađuje ne moramo ni pričati. Dugo su ljudi komentarisali gdje to ova pjevačica troši ogromne svote novca koje zarađuje, a nakon toga smo otkrili kako ona zapravo mnogo voli putovati. To nam i slike sa njenog profila pokazuju.

U mjestu pod nazivom Babin most, na Kosovu, rođena je 1974. godine kao Dragana Stanojević. Srednju muzičku školu je u Prištini pohađala a u toj školi je jedno vrijeme kasnije i predavala.

Pjevačica je odlučila da postane nakon tih predavanja i tako se svom glasu i karijeri posvetila. Poslije je i supruga Ivana upoznala te 1997. godine počinju u Minhenu zajednički život.

2006. godine postaje i majka te svojoj kćerci daje ime Kristina. Ona trenutno na relaciji Beograd – Minhen živi.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...