Mladić oženio 57 godina stariju ženu, razlog je NEVJEROVATAN: Nećete povjerovati svojim očima kada OVO vidite! | BALKANIKA INFO
admin 30 Septembra, 2019

Ono što ovih dana istražuju ukrajinski zvaničnici jesu tvrdnje kako se Aleksandar Kondratjuk koji ima 24 godine, oženio svojom rodicom sa invaliditetom, samo kako bi izbjegao vojnu službu.

Prema rodici koja je 57 godina od njega starija, Kondratjuk je tvrdio kako je razvio strašnu naklonost i naravno da je tvrdnje o pokušaju izbjegavanja vojne dužnosti negirao.

U Ukrajini je regrutacija obavezna, ali ipak postoji oni izuzeci koji omogućavaju ljudima da je izbjegnu. Ako o ženi invalidu brinete i taj brak možete dokazati službenim papirima, te službe ste oslobođeni, prenosi “news-24.fr”.

U selu Bajkovka je održano vjenčanje, inače nalazi se na zapadu Ukrajine u blizini grada Vinitsa.

Kada su novinari došli da pitaju Zinaidu Iljarionovnu (81) za brak sa svojim znatno mlađim rođakom, ona je rekla kako on pazi na nju i izuzetno je dobar muž. S druge strane, njene komšije su tvrdile kako taj čovjek u njenoj blizini nije nikada viđen.

Za lokalnu televiziju je jedna komšinica rekla kako nju zapravo više posvećuju unuci, sestre i nećaci nego njen navodni suprug.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...