Prodao jednogodišnju kćerku za 15.000 KM zbog kockarskih dugova! | BALKANIKA INFO
admin 1 Oktobra, 2019

Telefon svog muža je zabrinuta majka provjeravala još u februaru kada je otkrila snimak razgovora između njenog muža i kupca njihove kćerke. Nakon što je putem kockanja na internetu upao u dugove, kinez Jiang je prodao svoje dijete jednom paru. Od kuće je odveo svoju jednogodišnju kćerku a svojoj ženi je rekao kako će djevojčica ostati kod bake.

Nakon što se sa kćerkom skoro tri mjeseca nije čula majka je postala sumnjičava. Svaki put kad bi ona postavila neko pitanje svome mužu o tome gdje se njihova kćerka nalazi on bi nalazio različite izgovore kako bi odložio vrijeme njenog povratka.

Nakon što je majka incident prijavila policiji muž je pobjegao. Nakon što su ga u februaru policajci ulovili u jednom hotelu on je priznao kako je veliku sumu novca dugovao i kako se odlučio na ekstremne mjere nakon što je vidio na internetu objave o usvajanju djece.

Također je i paru koji je kupio djevojčicu Jiang lagao jer im je rekao kako više ne može sebi priuštiti da odgaja dijete nakon što ga je supruga ostavila a njegova oba roditelja su umrla.

Za 6.800 funti je prodao djevojčicu što je oko 15.000 KM. Nakon što je djevojčica pronađena vraćena je majci.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...