ISTINIT DOGAĐAJ: Priča o mladiću koji je želio smrt svoje majke, a koju je ostavio u bolnici… | BALKANIKA INFO
admin 5 Oktobra, 2019

Stara majka se razboljela u jednom selu pa ju je njen sin odveo u bolnicu i tu je ostavio. On je otišao na posao u grad. U selo se vratio nakon nekog perioda. Kada su ga neki pitali za majku on je govorio kako je ona umrla i da je pokopana, dok je ona zapravo još uvijek bila živa. Jedan stanovnik tog sela poslije određenog vremena je otišao u bolnicu u posjetu rodici.

U istoj sobi u kojoj je bila i njegova rodica zatekao je majku tog mladića. Upitao ju je da li je ona njegova majka što je ona i potvrdila. Kada ju je pitao ko je nju doveo tu i otkada je ona tu, ona je odgovaorila kako ju je sin prije dvije godine doveo i od tada ga nije više vidjela.

Plašila se majka da li mu se nešto desilo. Iako je on nju bacio, ostavio i zaboravio, ona je još uvijek bila zabrinuta. Taj čovjek je obavio potrebnu proceduru i vratio je nju u selo. Nakon toga je odlučio organizovati veliki skup gdje će doći svi iz sela a naročito je insistirao da dođe njen sin. Kada su se svi skupili ovaj čovjek ga je upitao za majku a on odgovori kako je umrla prije dvije godine. Tada je ustao i potražio staricu te je izveo i pitao je da li je to njen sin a njega da li je to njegova majka. Ostao je zaprepašten pred ljudima i nije riječ progovorio!

Da li je njoj to bila nagrada za svu pažnju koju mu je pružila? Zar je ovakvo nešto razumno?

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...