(VIDEO) Godinama je spavao sa ženom svog brata, on mu se osvetio! | BALKANIKA INFO
admin 14 Oktobra, 2019

Selektor Velsa Ryan Giggs je jedan od najpoznatijih fudbalera, ali na njegove velike sportske uspjehe je bacio sjenu njegov privatni život. Zbog osmogodišnje ljubavne afere sa suprogom svog brata Rhodrija dospio je u žutu štampu na Otoku. Skandal je 2011. godine izašao u javnost kada je Natasha priznala kako su već osam godina ona i Ryan ljubavnici.

Rhodri Giggs je izjavio kako im neće oprostiti a u inat je i za kladionicu snimio smiješnu reklamu u kojoj baš ismijava Ryana i njegov preljub.

“Moje ime je Rhodri Giggs i sa vama želim razgovarati o odanosti. Ja sam živio jedan odan život, u istom pabu sam uvijek pio i uvijek sam navijao za reprezentaciju”, govori on na samom početku reklame.

Ono što je najinteresantnije u tom videu jeste kada on čita knjige a njegova žena ga obavještava da ide po mlijeko u trgovinu, nakon čega on pogleda u kameru aludirajući kako će ona ići da ga vara s bratom, ali ipak zaključi da im treba mlijeko. U boksersku vreću u reklami Rhodri udara a trener mu govori da misli na nekog na koga je ljut.

“Niko mi ne pada na pamet”, odgovara on sa smiješkom.

Ryan i Rhodri nisu zbog Natashe godinama razgovarali, ali su se ipak pomirili prije nekoliko godina, nakon što ga je Ryan zamolio za oprost. Ovaj mu je oprostio i dao novu šansu braku sa Natashom.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...