Pjevačica ovakva ušla u studio, a kad pogledate donji dio slike past ćete u nesvijest – Saša Popović na mjestu ostao ukopan | BALKANIKA INFO
admin 2 Decembra, 2019

Pjesmu Čke kosmičke objavila je Indira Aradinović, sve je tada svojim stajlingom zaprepastila, dok je vlasnik Granda – Saša Popović ostao itekako iznenađen.

Ova pjevačica inače poznata kao Indy, javno se odrekla svoje sestre Edite Aradinović, a putem svog Instagram profila je podijelila tu informaciju i tada šokirala javnost. Nije dugo vremena htjela govoriti o tome, a onda je i odlučila da taj svoj postupak obrazloži-

-Zbog toga što to nije privatno čestitala zasmetalo mi je. Jako me je to zaboljelo, jednostavno sam morala tako odreagovati, isto sam okačila story kao što je i ona. Jedinu nju imam na ovome svijetu. Vjerovatno je došao takav period, sve će biti uredu – rekla je Indy.

Kako kaže nije isključila mogućnost pomirenja sa sestrom nekada u narednom periodu. Pošto je ona starija, priznaje, kako će uvijek biti spremna da oprosti i popusti ako zatreba.

U samom vrhu Grand produkcije bila je Indy neko vrijeme, ali je nakon nekog vremena njena popularnost opala te se sada ponovo pokušava uzdići na sami vrh. Ostaje nam da vidimo da li će uspjeti u tome.

 

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...