Kukavica tražila 2 injekcije anestezije: Brena na stolu, vrištala na sav glas: Doktori se nisu mogli načuditi | BALKANIKA INFO
admin 4 Decembra, 2019

Sa zdravljem i nije baš imala sreće u nekoliko zadnjih godina jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica. Problemi koji se vuku skoro 25 godina bili su sa nogama, a nakon toga i operacija oka laserom, a od prošle godine je počela i kosu gubiti u velikim mjerama. To je nadomještala raznim perikama koje je stalno mijenjala.

Veliku anksioznost odlučila je skoro riješiti koristeći silikon na usnama, koji je ljudskom oku jednostavno previše vidljiv, a i uzrokovao joj je mnoge probleme.

Ali ipak to nije baš uspjelo proći sjajno. Uvijek se neki problem desi a ovaj put je Fahreta to osjetila na svome tijelu. U lokalnoj anesteziji je podnosila strašne bolove tokom intervencija. Kako Brena kaže jedva je preživjela ekstrakciju silikona i dežurnog ljekara je zamolila da joj dadne čak trostruku dozu anestezije, što joj opet nije mnogo pomoglo, pa je počela i da vrišti na sav glas kao da je ponovo na porođaju.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...