Sandra Afrika progovorila poslije 12 godina: Mile Kitić me iskoristio maloljetnu! | BALKANIKA INFO
admin 9 Decembra, 2019

Poslije više od 12 godina uspješne muzičke karijere dušu je otvorila pjevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, prisjetivši se vremena kada je bila igračica folk pjevača Mileta Kitića.

Sandra se osvrnula i na njen odnos sa Kitićem, kao i sa njegovom suprugom Martom, za koju se govorilo da je ranije Sandri počupala sa glave nadogradnju zbog ljubomore.

-To nije istina. Nikoga niko nije čupao. To što se pisalo da mi je prijetila nije istina. Niti ja njoj niti ona meni.

A je li istina da se Mila prema tebi loše ponio?

-Sa njime sam radila ali nakon toga su nam se razišli putevi. Svoju prvu pjesmu sam snimila i počela da gradim svoju priču, nakon što sam otišla iz Miletove priče.

Šta je to što si mu zamjerila?

-Pa ja sam bila povrijeđena nakon što je odbio da mi pomogne, ne finansijski, već sam očekivala da me najavi kod Marine Tucaković, da kaže kako ja želim pjesmu i kako ću doći. Svugdje vam je lakše da uđete ukoliko imate neku preporuku. To ga je koštalo nekoliko minuta razgovora i možda nekih 100 dinara kredita. Zbog toga sam  se ja naljutila.

Kada je njemu bila potrebna pomoć da li je on tebe zvao?

-On je znao biti itekako fin i kulturan kada je nešto trebao od mene. Moju majku je zvao da sredi pasoš što je moguće prije iz razloga što sam ja bila maloljetna. Nije bilo svađe, ali me jeste iskoristio.

Da ga sretneš sada da li bi ga pozdravila?

-“Ćao” je sve što bih mu rekla.

Kada si počinjala sa svojom karijerom imala si oprečne izjave koje su bile vezane za Jelenu Karleušu. Misliš li i sada isto?

-Ja se iskreno ne sjećam da sam nju na taj način komentarisala. Kolege nisam nikada ni u kom slučaju pljuvala. Ko sam to ja da mogu nekoga komentarisati? Meni je inače jako ružno kada se oni između sebe pljuju. Ja to ne radim. Svoje mišljenje imam, ali ga držim za sebe, a ne iznosim ga javno – prenosi ekskluziva.ba!

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...