Sudnji Dan se PRIBLIŽAVA: Crveno tele rođeno u Izraelu, vjernici kažu da se proročanstva iz Biblije ostvaruju: Teško nama! (VIDEO) | BALKANIKA INFO
admin 19 Decembra, 2019

Nedavno je vjerska organizacija koja je u svakom aspektu posvećena svetom hramu u Jeruzalemu, objavila da se potpuno crveno tele rodilo u Svetoj zemlji, koje je, prema saznanjima prvo u 2000. godini.

Dio biblijskih proročanstava koji govore u drugom dolasku Isusa Krista jeste upravo crveno tele, prema organizaciji, kao i u Sudnjem danu, a i mnogi mediji ga prenose ovih dana.

Prema hebrejskoj Bibliji, do konačne apokalipse bi vodio slijed događaja.

Kako bi pokušao ubrzati kraj svijeta, prije nepune četiri godine je Clyde Lot iz Mississippija poslao je crvene krave.

Međutim, nisu odgovarale te njegove krave jer prema Bibliji to ne može biti bilo koja crvena krava.

Prema pisanjima u Bibliji, ne smije potpuno iste boje biti ta krava, potpuno ravna joj treba biti dlaka i ne smije imati više od dvije ili tri bijele ili crne dlake na sebi.

I video zapis je objavljen od strane ove vjerske organizacije, a za njega se tvrdi da je snimljen 28. avgusta 2018. godine, i da je to savršeno crveno tele koje je upravo u Izraelu rođeno.

Dokazi još uvijek ne postoje nigdje da crveno tele rođeno dovodi do Sudnjeg dana, pored toga što nije poznato, crveno tele koje je potpuno iste boje, kojem je ravna dlaka u potpunosti i ne smije imati više od dvije ili tri bijele ili crne dlake još uvijek nije rođeno.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...