Ova nesretna mama je rodila bebu od 18 kilograma: Cijela bolnica ostala u nevjerici, evo kako izgleda! (VIDEO) | BALKANIKA INFO
admin 3 Januara, 2020

Događaj koji se nedavno desio u Australiji je jako brzo postao jedno od svjetskih čuda.

Više vjerovatno nećemo nečemu ovakvome svjedočiti, jer je ova situacija jako čudna.

Bebu koja je čak 18 kilograma teška žena je uspjela da donese na svijet. Prozvana je divom odmah, oborila je sve rekorde.

Toliko su male šanse da se ovakvo dijete rodi da stručnjaci predviđaju kako se više nikada neće ovoliko dijete roditi. Jako težak je bio porođaj, majka je morala nadljudske napore upotrijebiti kako bi se porodila.

Po porodu, na ispitivanjima se odmah zadržala beba. Doktori koji su radili na tim ispitivanjima priznali su kako do sada u svojoj karijeri nisu doživjeli da vide ovoliko veliku bebu.

Oni su znali da je beba velika, ali priznaju kako nisu bili spremni za ovakav poduhvat. Za divno čudo, kako ističu, porođaj je prošao u najboljem mogućem redu. Nije bilo nikakvih komplikacija ili problema. U potpunosti je beba zdrava i sve je uredu sa njom.

Sasvim normalno i stabilno bilo je bebino disanje, a ni njeno ponašanje nije ukazalo na nešto neobično, isto kao i kod ostale djece. Ono što je brinulo doktore jeste bila pretpostavka da se unutar bebe nalazi još jedna beba, tačnije u želucu. Ali nakon svih ispitivanja uvidjeli su da to nije slučaj i da je sve u najboljem redu. Ovakvo nešto još nije zapamćeno, i za Australiju ovo je ogroman događaj.

U videu pogledajte kako izgledaju majka i beba, potpuno zdravi i sretni:

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...