Devet dana prije porođaja otkrila da je trudna: Ova žena je doživjela pravo čudo, a evo zašto nije prepoznala simptome trudnoće! | BALKANIKA INFO
admin 4 Januara, 2020

Svoje prvo dijete je uzela u ruke ova žena iz Tenesija, nakon nešto više od sedam dana, nakon što je saznala da je trudna.

Njeno ime je Loren Čalk i ima 28 godina. 2 decembra ove godine je rodila svog sina, nakon što je otkrila nakon posjete i kontrole kod ljekara da se nalazi u 38. sedmici trudnoće, samo sedam dana prije porođaja.

Nakon što je privukla veliku pažnju medija za svoj slučaj ona je rekla kako ni sama nije mogla shvatiti da je trudna. Sve dok joj majka nije krenula govoriti kako je previše nervozna, pa je posumnjala tek tada da se nešto događa u njenom tijelu.

Budući da je već imala dva pobačaja u prošlosti, ona je mislila kako je tek pusta želja za nju trudnoća te kako ona nema nikakve šanse da zatrudni, što je i bilo ogromno iznenađenje za nju kada je saznala da je trudna i to da se pred samim porođajem nalazi a da nije to ni znala.

Skroz malo vremena za bilo kakvu reakciju su imali Loren i njen muž nakon što su saznali da je trudna, jer im je ljekar preporučio da izazove porođaj ubrzo nakon ultrazvuka, s obzirom da je zabrinjavajuće veliki krvni pritisak imala Loren, pored toga je imala i dijagnozu anemije sa antikoagulansnim lupusom, pa nisu imali vremena za nerviranje, ali ona smatra kako je za nju sve ovo upravo isplanirao Bog, za njenog muža a i na kraju za samu bebu.

 

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...