Probudila ga je velika buka sa tavana, a kada je otkrio šta se dešava, smrznuo se od straha (VIDEO) | BALKANIKA INFO
admin 4 Januara, 2020

Svaki čovjek koji stvara svoju kuću ili stan ima za cilj da napravi što veću udobnost i privatnost.

Mir i bezbijednost većina ljudi pronalazi u svom domu te u njima bježe od vanjskog svijeta. Ono što naravno niko od nas ne želi jeste pronaći nepozvanog gosta u kući kojeg uopšte ne poznajete.

Nešto uznemirujuće su doživjeli mladi bračni par John i Ashley Kennedy, mislili su da udobnost i privatnost mogu pronaći u svome domu ali su se ubrzo uvjerili u suprotno.

U kući u Pittsbburghu su živjeli zajedno sa svojom desetomjesečnom bebom, gdje se nalazio tavan iznad spavaće sobe sa bebom.

Komšija im je pomogao u renoviranju kuće a nakon toga nisu baš bili s njim u naročitom kontaktu, a sve je počelo kada je čudne zvukove čuo John na tavanu koji su ga iz sna probudili, a čuli su se sa tavana.

Počeo je da pretražuje kuću nakon čudnih zvukova kada se uvjerio da oni dolaze sa tavana, prišao je i vidio svjetlo koje je dolazilo sa stropa nakon čega se vratio ponovno u krevet.

Nije imao mira sutradan i odlučio je na tavan instalirati kamere koje će pratiti dešavanja, a kada je vidio šta je u pitanju ostao je jako uznemiren.

Ugledao je svog šezdesetdevetogodišnjeg komšiju Roberta Havrilla na snimku za kojeg su dugo sumnjali kako ih špijunira i kako je napravio on upravo prijenosni zid da bi lakše mogao ulaziti i izlaziti iz njihovog tavana.

Nakon toga je uhapšen, a nikada nije htio da prizna svoju krivicu.

 

 

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...