Kućni test od samo 10 sekundi: Uradite ovo svako jutro i otkrijte imate li korona virus? | BALKANIKA INFO
admin 16 Marta, 2020

Jedan vrhunski trik i test ćemo vam otkriti u ovom članku za sve one koji su u strahu i panici, on će vam mnogo pomoći da razriješite napokon velike dileme u vezi sa ovim virusom.

Kako vas ne bi bilo strah da li imate korona virus ili običnu prehladu, pratite nastavak ovog teksta. Potrebno je da udahnete i u sebi zadržite dah barem 10 sekundi. Ukoliko se niste zakašljali ili kihnuli za to vrijeme vi ste onda sigurni.

U svojim plućima nemate fibrozu, što je za ovaj virus i glavni simptom. Naglašavamo kako vam cijeli dan ne smiju biti suha usta, zapravo više od 15 minuta, zbog toga svoje tijelo morate hidrirati redovno. Ukoliko kroz ovlažena usta prođe virus on će biti spaljen u želucu, za to će se pobrinuti kiseline.

Bez obzira na vanjsku temperaturu jako je bitno da što više čaj pijete. Nagli temperaturni bum ne može preživjeti korona virus. Budite na oprezu, jer čovjeka zna prevariti to što nekoliko dana na početku on nije ni svjestan uopšte da ima virus.

Kada osoba krene kihati i kašljati, te osjetiti kako ima visoku temperaturu, već može i zaključiti da je u dubokom stadiju korona virusa, zbog toga što je prije moguće napravite ovaj test.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...