DAVNO PROROČANSTVO SE OSTVARILO!: "Svijet će započeti borbu protiv epidemije koja će izazvati veliki pomor djece i staraca!" (FOTO) | BALKANIKA INFO
admin 24 Marta, 2020

Jedan odlomak iz ove knjige će vas natjerati na razmišljanje…

Ova stara knjiga je otkrila neke stvari koje se nama trenutno dešavaju.

Kako se cijelom našom planetom polako širi novi korona virus, a broj zaraženih prelazi i 340 hiljada, gotovo jednako brzo se šire i dezinformacije. Jedan od brojnih mitova jeste da su ovaj virus, po imenu SARS-CoV-2, upravo naučnici napravili i da je u Vuhanu u Kini pobjegao iz laboratorije, gdje je i počela epidemija, kao da virus ima noge.

Neki vjeruju kako je za virus glavni krivac velika Amerika, dok drugi smatraju da je on krenuo sa vuhanske pijace.

Ali, ovih dana internetom kruži nešto sasvim drugo.

Radi se o odlomku iz knjige “Proricanje događaja”, gdje na jednoj od stranica sa podnaslovom “Godina 2020” pišu neke nevjerovatne stvari koje se zapravo i odnose na ovu smrtonosnu pandemiju.

“Započeti će svijet borbu, međutim sa nedovoljnim uspjehom, protiv epidemije koja će izazvati veliki pomor djece i staraca. Granice će zatvarati veliki broj država i prekidati svaki promet…”

Nikada nećemo znati na šta je tačno mislio ko god je pisao ovo, ali u neku ruku ovo jako slično trenutnoj situaciji u svijetu.

Samoizolacija je jedini a ujedno i najefikasniji način za suzbijanje virusa. Policijski sat i mnoge druge restrikcije su uvedene u zemljama regiona. Konstantno perite ruke, vodite računa o tome, nosite maske i rukavice gdje god da idete, ali pokušajte svoje kretanje ograničiti što je to više moguće.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...