ITALIJA: Svećenik prenosio misu uživo: Slučajno uključio filtere i postao HIT! (VIDEO) | BALKANIKA INFO
admin 25 Marta, 2020

Društveni život je polako ali sigurno, nakon izbijanja pandemije korona virusa, pao u drugi plan, ali mnogi su svoje aktivnosti nastavili uz pomoć prijenosa uživo na raznim društvenim mrežama.

Neki od muzičara su držali koncerte uživo za svoje fanove, a to je pokušao i jedan talijanski svećenik sa željom da prenosi misu. Igrom slučaja, svećenik je nekako uspio uključiti filtere koji su bili dostupni na društvenoj mreži, nakon što se odmaknuo od kamere i počeo sa molitvom, razni filteri su se mijenjali na njegovom licu.

Apsolutni hit na internetu je postao ovaj video čim je objavljen, a na tome što ih je dobro nasmijao, veliki broj ljudi se i zahvalio svećeniku u ovim ionako teškim trenucima.

Ovdje možete pogledati kako je to izgledalo:

Italian priest accidentally puts filter on during live stream

This Italian priest tried to live stream his mass on Facebook but it took a hilarious turn! ??

Gepostet von Daily Mail am Dienstag, 24. März 2020

Bez obzira na sve, jako dobru namjeru je imao ovaj svećenik. U teškim trenucima koje trenutno proživljavamo nam je i potrebna molitva, ali je i velika odgovornost u našim rukama. Poštujte pravila i mjere kako bi spriječili pandemiju i kako bi se što prije ovo sve završilo.

Žarište pandemije je trenutno Evropa, a u Španiji i Italiji je najgora situacija. Kada je riječ o našem regionu, situacija je najlošija u Sloveniji. Preko 300 hiljada zaraženih ima u ovom trenutku i svakim satom taj broj se sve više i više povećava.

Najmanje 20 sekundi perite ruke toplom vodom, rukavice i maske obavezno nosite, ako ne morate najbolje bi bilo da ne napuštate kuću. Izolacija je ujedno i najbolji “lijek” kojim možemo pobjediti korona virus.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...