VUČIĆ ŽIVOTNO UGROŽEN, LJEKARI NA NOGAMA, PREDUZELI SVE MJERE ZA SANIRANJE OZBILJNOG STANJA: Evo šta se dešavalo na VMA | BALKANIKA INFO
admin 12 Maja, 2020

Odmah po prijemu procijenjeno je da je predsednik Srbije životno ugrožen- rekao je ministar zdravlja u Vladi Srbije

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar u izjavi Tanjugu istakao je da Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati ljekarima VMA.

Odmah po prijemu procijenjeno je da je predsjednik Srbije životno ugrožen.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mejre za saniranje ovako ozbiljnog stanja, a Vučić je, prema riječima ministra Lončara, dobro odreagovao na terapiju koja mu je prepisana. Ipak, stručni timovi VMA su predsjedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak, prenosi “Tanjug”.

– Koristim ovu priliku da lično zahvalim medicinskim timovima VMA, koji su još jednom pokazali svoju stručnost i profesionalizam- rekao je ministar Lončar dodajući da su vrhunski ljekari i sestre potvrda snage jedne države.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...