DIVLJAO ULICAMA GLAVNOG GRADA, a kad su ga policajci opkolili USLIJEDIO JE ŠOK: Evo koga su legitimirali i to pod uticajem narkotika | BALKANIKA INFO
admin 2 Juna, 2020

Dječak srpske nacionalnost star svega 14 godina zaustavljen je u okolin Beča od strane saobraćajne policije pošto su za volanom primijetili veoma mladog dječaka. Zbog njegovog agresivnog ponašanja posumnjalo se da je dr….n, ali pošto je odbio testiranje, policija ga je privela.

Policija je tokom vikenda u okolini Beča zaustavila automobil za čijim volanom je bila osoba koja je na prvi pogled djelovala veoma mlado. Ispostavilo se da je dječak, poreklom iz Srbije, star svega 14 godina navodno upravljao automobilom dok je bio pod uticajem narkotika prenosi Kosmo

Prilikom kontrole policajci su bili šokirani kada su videli da je Srbin maloljetan i nema vozačku dozvolu, a navodno se ispostavilo i da vozi automobil sa ukradenim tablicama.

Pošto je bio izuzetno agresivan prema policajcima i odbio je da bude testiran, policija je dječaka privela u policijsku stanicu.

 

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...