U PORODICI DRAGANE MIRKOVIĆ VELIKA TUGA – EVO ŠTA SE NJENOM MUŽU DOGODILO | BALKANIKA INFO
admin 18 Juna, 2020

LIJEPO JE BITI POZNAT, TO UJEDNO SLOBODNO MOŽEMO DA KAŽEMO KAKO JE MAČ SA DVIJE OŠSTRICE, NE POSTOJI NITI JEDNA OSOBA KOJA NEŠTO TAJNO MOŽE URADITI, TO JE DRAGANA MIRKOVIĆ ZAJEDNO SA SVOJIM SUPRUGOM NA SVOJOJ KOŽI OSJETILA.

Njen suprug je napravio prekršaj, možemo i reći krivićno djelo, javnost je jako brzo saznala za to, iako nisu željeli oni to.

Muž Dragane Mirković je Toni Bjelić, oni žive u Austriji, uspješan i ugledan biznismen je tamo: Sa Draganom je nedavno u Srbiji bio, vozio je kako su rekli u policijskom izvještaju jako brzo, preko ograničenja, a njegova brzina je iznosila 113 km/h više od dozvoljenog. Iako je ograničenje bilo 100 km/h, on je vozio 213 km/h.

Toni je rekao kako je žurio, a obzirom da je strani državljanin, da ne bi izgubio vozačku, on je platio nekoliko hiljada eura za ovu kaznu, a njemu to nije bio problem. Dragana je istakla kako se to nije trebalo desiti i da je Toni svjestan posljedica, i da nije pravio niakakv problem.

Rekla je da joj je važno da se ništa loše nije desilo, iako su mediji pisali kako je divljao cestom i skrivio saobraćajnu nesreću, ipak, Toni ništa nije uradio osim što je vozio puno brže nego što treba.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...