BLIŽI SE KRAJ SVIJETA! AMERIČKI PREDSJEDNIK EVAKUIŠE BIJELU KUĆU, MEĐU PRVIMA BJEŽI U BUNKER: PLANETA SE TRESE, PLANIRA SE ATOMSKI UDAR? | BALKANIKA INFO
admin 20 Juna, 2020

Zbog pandemije koronavirusa koji hara svijetom, cijela Amerika je trenutno na staklenim nogama. U ovoj državi je do jučer preminulo preko 25.000 ljudi. Naravno Vrhovni sud i Kongres su prvi na udaru i oni su momentalno u najvećem strahu od virusa.

Sa velikom ozbiljnošću se razmatra plan da se kompletna Bijela Kuća, sa svim osobljem, disancira na što udaljenije i što sigurnije lokacije, odnosno bunkere na lokacije koje su nepoznate običnom stanovništvu.

Pored svega toga, svi strahuju od porasta nasilja u državi, te od nestaššice osnovnih namirnica, zbog čega mi Amerika izgledala kao neki apokaliptični film, a svi znamo da je bezbroj takvih upravo snimljen na tlu Amerike. News week sada prenosi da je ovaj plan bio pokrenut u razmatranje još prije tri sedmice, i da će među prvima koji će se evakuisati biti američki predjsednik Donald T. i njegova supruga i djeca.

Ali, šta se još treba dogoditi da američki predsjednik napusti Bijelu Kuću i povuče se u mišiju rupu… pardon… zabačeni bunker ko zna gdje? Isti taj čovjek je 17. aprila i prvi predloži kompletan proces evekaucije, a isti taj čovjek je do prije nešto više od mjesec ismijavao koronavirus i govorio kako je to kineska izmišljotina i da se ništa ne može desiti amerikancima.

Nedavno je pokrenuo u borbenu pripravnost i NCR službe koje broj preko 10.000 aktivnih profesionalno obučenih vojnika.

Inače, NCR se aktivira samo u vanrednim situacijama, a to je sada očito slučaj. Njihova obaveza je da zaštite predsjednika i na kopnu, i na moru i u zraku.

Kruži čak teorija da će nakon izolacije predjsednika i svih vrhovnih zvaničnika biti lansirana atomska bomba na američko tlo kako bi se regulisao problem koronavirusa? To je sve za sada špekulacija, mada takav scenarij uopšte ne bi bio nemoguć.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...