ISCRPLJENA MAJKA RODILA KĆERKU NAKON 40 SATI PORODA! ONDA JE DOKTORICA POGLEDALA IZMEĐU NOGU, ZALEDILA SE OD PRIZORA (FOTO) | BALKANIKA INFO
admin 24 Juna, 2020

Danas smo za vas pripremili nešto veoma emotivno. Priču koja će vas naprosto frapirati. U pitanju je jedan naizgled potpuno normalan bračni par koji je čekao da dobije jednog novog člana, malo biće koje će im uljepšati život, ali i zacementirati njihovu ljubav.

Nicole i Matthew Ziesemer su sa velikom radošću i nestrpljenjem čekali taj datum, dan kada će se desiti nešto najljepše u njihovim životima. U početku su htjeli da to ide potpuno prirodno. Redovno su išli na kontrole i sve je bilo uredno. Nisu željeli raditi ultrazvuk jer nisu htjeli da znaju kojeg spola će biti njihova beba. Govorili su oboje, šta bude bit će, neka je samo živo i zdravo. Čak su išli do te mjere da su angažovali i privatne medicinare koji su redovno dolazili u kućne posjete i brinuli se o Nicole pred kraj trudnoće.

Doktor koji je bio zadužen za vođenje trudnoće predložio je da sam porod zbog trenutne situacije u svijetu bude obavljen kod kuće, što se i desilo na kraju. Ona se trebala krajem mjeseca poroditi, ali je porod krenuo ranije i u tom momentu nikog od medicinskog osoblja nije bilo sa njom.

https://www.facebook.com/matthew.ziesemer

Vodenjak je pukao i oni su ipak na kraju morali u bolnicu, ali im vrijeme nije baš išlo na ruku. Gužva u putu i veoma sporo napedovanje prema bolnici. Matthew je čak u jednom momentu izletio iz automobila kako bi se posvađao sa ljudima u autima ispred, kako bi ih nagovorio da naprave prolaz. Uspjeli su stići u bolnicu. Sam porod je trajao cijelih 40 sati i Nicole je rodila djevojčicu. Međutim, kada su krenuli da vade posteljicu ispala je iz nje još jedna beba. Dobili su blizance.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...