NOLE JE HRVATINA! ĐOKOVIĆEV DEDA:"ŽAO MI JE ŠTO JE TAKO ISPALO, ALI HRVAT SAM, NIKAD SE NISAM OSEĆAO SRBINOM" | BALKANIKA INFO
admin 20 Jula, 2020

Kada neko sa regije zapadnog Balkana postane uspješan i poznat, odmah počinje svađa oko toga koje je nacionalnosti ta osoba. Do sada su se bitke vodile oko Ive Andrića, Nikole Tesle a sada se polemika vodi i oko najboljeg tenisera na svijetu- Novaka Đokovića.

Novak Đoković je nedavno imao loše iskustvo u vezi sa organiziranjem Adria Toura. Iako je imao najbolje namjere, on je slučajno napravio klaster korona virusa jer je jedan natjecatelj bio pozitivan na koronu i prenio je virus ostalima.

Djed Novaka Đokovića rekao je da mu je žao što su negativni komentari usmjereni samo na Novaka Đokovića, jer on je imao samo najbolje namjere. Tkođer otkrio je da se razveo sa Đokićevom bakom još davno ali su i sad u kontaktu. Od Đokića često dobija odjeću s turnira i sretan je zbog toga. Djed Zdenko je iz Vinkovaca i ponosni je Hrvat. On kaže da i Šoković ima hrvatsku krv ali se izjašnjava kao Srbin zbog tenisa i ostalih političkih stvari.

 

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...