KARLEUŠA OPET ŽESTOKO UDARALA PO ESTRADI: NEĆU DA PRIČAM O TOJ SELJANČURI, ŠTA ONA ZNA ŠTA JE PEVANJE, HAOS (FOTO) | BALKANIKA INFO
admin 23 Jula, 2020

Jelena Karleuša je u lošim odnosima sa polovicom estrade. Sada se na njenoj meti našlal jedna od najuticajnijih pjevačica. Evo šta je Jelena Karleuša rekla od njoj i pta je dotična pjevačica odgovorila.

Radi se o Aleksandri Prijović Živojinović a razlog njhove svađe bila je Aleksandrina slika sa Cecom Ražnatović. Naime, jednom prilikom Prijovićka je dodala sliku sa Cecom a Jelena joj je komentarisala da je Aleksandra pametna i lijepa djevojka i da se ne bi trebala družiti s ološem kakva je Ceca.

Prijovićka je izbrisala njen komentar i kasnije objavila na story da na estradi postoje samo dvije zvijezde a to su njena svekrva- Lepa Brena i Ceca.

Jelena Karleuša je rekla da je ona samo bila fina i dala je dobar savjet Prijovički ali ga ona nije razumjela zbog svog seoskog pedigrea. Dodala je i da ona ne zna šta je pjevanje pa da zbog toga ne može komentarisati ko je pravi pjevač ili zvijezda.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...