DRŽAVA ZAVIJENA U CRNO, SINOĆ JE POGINUO TOKOM SNAŽNOG NEVREMENA: Nisu ga uspjeli spasiti | BALKANIKA INFO
admin 25 Jula, 2020

Tokom snažnog nevremena sinoć u Zagrebu, poginuo je vatrogasac.

Davor Kovačić, član DVD-a Kustošija, preminuo je sinoć tijekom intervencije  radi posljedica nevremena koje je zahvatilo Zagreb, izvijestila je vatrogasna postrojba Zagreb na svom Facebooku. Vatrogascu je pozlilo, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći.

“Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim djelima i riječima, a najviše po dobroti srca.”

Veliko hvala Davoru Kovačiću, članu DVD Kustošija koji nas je napustio u 53. godini života dok je svojom nesebičnošću i hrabrošću čuvao naš voljeni Grad! Sa sinoćnje intervencije radi posljedica nevremena koje je zahvatilo Zagreb Davor se nije vratio svojoj obitelji kojoj u ime JVP Zagreb, cijelog Grada Zagreba i svih naših službi izražavamo najiskreniju sućut kao i cijelom DVD-u Kustošija radi izgubljenog člana. Pomažući pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana Davoru je pozlilo, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći. Naš heroj odradio je i bezbroj intervencija na sanacijama od posljedica potresa. Veliko hvala za sve, neka ti je laka Hrvatska zemlja”, napisali su.

Jako nevrijeme jučer je zahvatilo zapadnu Hrvatsku te oko 21 sat i Zagreb. Na terenu su sve ekipe zagrebačkih vatrogasaca zbog poplavljenih ulica i zgrada.

Vatrogasci su imali više od 80 intervencija, a zbog tisuća poziva građana sve linije bile su zauzete, objavila je zagrebačka Javna vatrogasna postrojba.  Dodali su da su u središtu grada stotine objekata pod vodom.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...