B0SANAC USTA0 IZ GR0BA I VRATI0 SE KUĆI: PRAŠNJAV P0KUCA0 NA KUĆNA VRATA, IZNENADI0 SE KADA JE VIDI0 K0 MU JE 0TV0RI0 VRATA | BALKANIKA INFO
admin 27 Jula, 2020

Uvijek kada pričitamo neke šokante priče pomoslimo da je u pitanju laž, ali priča koju vam donosimo ima aktera, i može se provjeriti.

To se sve odesilo 1960 te godine, kada je čovjek po imenu Vukan Perić ustao iz svog mrtvačkog sanduka u koji su ga pripremili za u.kop. Sve se to desilo pred cijelom rodbinom kao i prijateljima koji su došli na posljednji ispraćaj Vukanu.

U nastavku ćete imati priliku pročitati priču koja je istinita što se može provjeriti, a počinje smrti mladog Vukana Perića.

Svi su bili u velikoj žalosti zbog toga, a njegovi prijatelji i najbliži se nisu mogli pomiriti s tim sve do dana sahrane.

Na njegov posljednji ispraćaj je došlo dosta ljudi, ali u jednom momentu prije uk.opa, na posljednjoj molitvi se začulo nekakvo mumljanje i svi su primjetili da je to sličan glas njihovog Vukana što ih je na prvu uplašilo, ali kada su ga vidjeli da izlazi iz grobnice nisu mogli vjerovati.

Ljekari nisu čekali period od 48 sati za proglašenje smrti, i to je bila njihova greška. Kada je došao kući, njegova supruga mu je otvorila vrata, jer nije imala snage da ga isprati od bola.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...