Poznatu srpsku pjevačicu pretuka0 muž: Promijenio joj lični opis, sva otekIa ne može da priča – jeziv0 (Foto) | BALKANIKA INFO
admin 9 Avgusta, 2020

Kad aje u pitanje nasiIje nad ženama, moramo da kažemo kako jeste 21 vijek, kako postoje razne ustanove za to, kako smo napokon došli do nivoa da žene shvate kako to nije njihova sra'mota. Velika sram0ta je samo jedno, što u 21 vijesku muškarci idalje tu'ku svoje žene, što je neoprostivo.

Moramo istaći kako su mnoge žene sa estradne scene doživjele nasiIje izašle i javno to ispričale, ovo je jako lijeo gest, jer postoje one koje sjede kuci i koje će vidjeti da nisu jedine, da je i Nataša Bekvalac pobjedila to ,Zorica Marković također, kao i Tanja  Savić.

Maja Marijana je prošla najg0re, jer je nakon p0vreda koje joj je muž  zadao završila na ur'gentnom. Moramo d akažemo kako je sva bila 0tekla i nije mogla da priča. Sve se to desilo 2013 godie, ali sada se ona oglasila i rekla da ga nije prijavila p0liciji i da je zbog toga donekle nestala sa scene iako je imala jako dobre pjesme.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...