POZIRALA JE U BAZENU PREPUNOM DJECE: Zbog onoga što je imala na sebi INTERNET SE USIJAO, "KAKO TE NIJE STID?" (FOTO) | BALKANIKA INFO
admin 13 Avgusta, 2020

Pozirala je u bazenu u više nego izazovnom kupaćem kostimu (mnogi su pomislili da nema ništa na sebi) i najvažnije joj je bilo da dobije savršenu sliku – pretpostavljamo za društvene mreže. To što su se u njenoj blizini nalazila djeca, mnogi smatraju krajnje neprimerenim.

Snimak sa bazena na kojem djevojka pozira u tangama dok je njena prijateljica fotografiše, a oko njih su djeca, objavljen je na Tviteru i pogledalo ga je više od 100.000 ljudi.

Komentari koje je pokrenuo glase: “Nije prikladno da se bilo koja odrasla osoba izlaže ovako pred djecom”, “Ovo je odvratno i trebalo bi da se kažnjava. Djevojčice gledaju, a i njihovi očevi. Bolesno”. Neki mada ih je u manjini smatraju drugačije: “Odjevena je i tu je. Djecu nije briga za to”.

801589-bazen-2-ff

Kako je snimak pokazao, djeca i nisu previše obraćala pažnju na nju, za razliku od muškarac koji su pomno pratili njeno poziranje. Kojoj grupi komentara se vi priklanjate?

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...