DR DARIJA UŽIVO, DOKLE ĆEMO NOSITI MASKE: Evo dokle, pa pokazala neverovatnu fotografiju koja sve govori! (FOTO) | BALKANIKA INFO
admin 18 Avgusta, 2020

Ovakvu aktivnost virusa usred leta ja dosad nisam videla, rekla je doktorka dodajući da su klubovi izvori zaraze

BEOGRAD – Dr Darija Kisić Tepavčević, zamenica direktorke Batuta rekla je jutros, odgovarajući na pitanje dokle ćemo nositi maske i dokle će važiti aktuelne mere, da je ono što ona govori veoma nepopularno.

– Dokle? Pa do daljeg! Ja sam svesna da je ono što ja govorim veoma nepopularno… Noćni klubovi su legla zaraze…  – rekla je dr Kisić Tepavčević gostujući jutros na TV Pink uz napomenu da čim se malo opustimo brojke počinju da rastu.

– Ja sam kao student i na specijalizaciji gledala fotografije iz 1918, iz vremena španske groznice, gde ljudi na tribinama gledaju utakmicu i nose maske, još tada… – rekla je ona napominjući da je maska stara i dobro poznata mera.

Ona je dodala jeste i da ovakvu aktivnost virusa još nije videla da leto i temperature na njega ne utiču iako je očekivano drugačije.

– Leto je sezona crevnih a ne virusnih infekcija, sezona trovanja hranom, ovo je vrlo neuobičajeno da se jedan respiratorni virus ovako ponaša usred leta – pojasnila je ona.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...